DEO OPOZICIJE RADI PROTIV INTERESA DRŽAVE: Vladimir Orlić: Autori svakog kidisanja protiv Srbije i njenog blaćenja su uvek - isti!
Foto: Kurir tv

OGLASIO SE

DEO OPOZICIJE RADI PROTIV INTERESA DRŽAVE: Vladimir Orlić: Autori svakog kidisanja protiv Srbije i njenog blaćenja su uvek - isti!

Politika -

Predsednik Narodne skupštine, Vladimir Orlić je u objavi na društvenoj mreži X (bivši Tviter) ponovo je napisao da deo opozicije protestuje i radi protiv interesa Srbije.

- Pisma Evropskoj komisiji, rezolucije Evropskom parlamentu, svako kidisanje na Srbiju i laž o njoj: uvek su autori - isti. Kad 2022. zajedno "pozdravljaju evropske aspiracije Kosova" i blate Srbiju, sav ozaren tekst deklaracije drži čuveni stručnjak Šider. Uz srdačnu pomoć člana DS, učešće i potpis jednako "poznatih" - napisao je Orlić.

Na fotografiji se vide Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, i Nebojša Novaković, član Demorkatske stranke, koji su 2022. godine u Austriji prisustvovali Samitu demokratskih lidera i tom prilikom podržali Deklaraciju o evropskim aspiracijama Kosova!

Na fotografiji se vidi i da Rezoluciju u svojim rukama drži Andreas Šider koji je sa svojom suprugom umešan u jednu od najvećih korupcionaških afera u Austriji.

Kurir.rs/A.Ć.

Bonus video:

01:09

ONI SU OBIČNA HISTERIČNA MANJINA KOJA NE MOŽE DA NAS SPREČI Orlić o neredu u Skupštini: Napali su čak i skupštinsko obezbeđenje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track