ALEKSANDAR VULIN: Proces ujedinjenja Srba je počeo i to se više ne može zaustaviti
Foto: ATAImages

ALEKSANDAR VULIN: Proces ujedinjenja Srba je počeo i to se više ne može zaustaviti

Politika -

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, povodom godišnjice proglašenja nezavisnosti takozvanog Kosova, rekao je da veliku Albaniju neće zaustaviti NATO pakt koji je stvorio, a Srbe na Kosovu i Metohiji neće sačuvati EU, koja učestvuje u njihovom proterivanju.

"Na današnji dan Šiptari su na Kosovu I Metohiji po svojoj želji, a po volji NATO pakta proglasili nezavisnost. Srbija je te 2008. godine bila pred vratima NATO pakta, pod potpunom kontrolom EU i u nikada lošijim odnosima sa Rusijom i Kinom, a za uzvrat je dobila pljačkašku privatizaciju i objavu nezavisnosti takozvanog Kosova. Veliku Albaniju neće zaustaviti NATO pakt koji je stvorio, a Srbe na Kosovu i Metohiji neće sačuvati Evropska unija koja učestvuje u njihovom proterivanju.

Naglasio je da će samo stvaranje Srpskog sveta i vođenje samostalne i hrabre srpske politike zaustaviti širenje velike Albanije.

- Samo stvaranje Srpskog sveta i vođenje samostalne i hrabre srpske politike, zaustaviće širenje Velike Albanije. Ono što su sile Zapada dozvolile Šiptarima na Kosovu i Metohiji neće moći da zabrane Srbima u Republici Srpskoj. Proces ujedinjenja Srba je počeo i to se više ne može zaustaviti", poručio je osnivač Pokreta socijalista i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin povodom godišnjice proglašenja nezavisnosti takozvanog Kosova.

Bonus video:

04:48

SRBI NA KiM BEZ NOVCA, PUTUJU PO 50 KM DA PODIGNU PLATU! Stević uživo iz Kosovske Mitrovice: RAFOVI U RADNJAMA SU PRAZNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track