NASTAVLJAJU SE KONSULTACIJE ZA MANDATARA: Kod predsednika Vučića sutra SVM, Zukorlić i Žigmanov
Foto: Zorana Jevtić

andrićev venac

NASTAVLJAJU SE KONSULTACIJE ZA MANDATARA: Kod predsednika Vučića sutra SVM, Zukorlić i Žigmanov

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra konsultacije sa parlamentarnim listama o kandidatu za budućeg predsednika Vlade Srbije, a na razgovore će doći Savez vojvođanskih Mađara, Stranka pravde i pomirenja i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

U 10.30 na sastanak u Predsedništvu doći će lista "Savez vojvođanskih Mađara - Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za našu budućnost", dok će u 11.45 Vučić obaviti razgovore sa listom "Usame Zukorlić - Ujedinjeni za pravdu - Stranka pravde i pomirenja - Bošnjaci Sandžaka - Tomislav Žigmanov - Demokratski savez Hrvata u Vojvodini", saopšteno je danas na sajtu Predsedništva.

Obe liste nastupile su na izborima 17. decembra kao manjinkse, Savez vojvođanskih Mađara u parlamentu će predstavljati četiri poslanika, a listu Zukorlića i Žigmanova dva.

Vučić je danas na Andrićevom vencu započeo razgovore oko mandatara za novu Vladu Srbije sa manjinskim listama "Politička borba Albanaca se nastavlja - Šaip Kamberi" i "Ruska stranka – Slobodan Nikolić".

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track