SANDRA BOŽIĆ O NAJAVI "SRBIJE PROTIV NASILJA" DA NEĆE NA KONSULTACIJE: Treba sesti naspram čoveka koji u vama budi svaki kompleks
Foto: Kurir televizija

SANDRA BOŽIĆ O NAJAVI "SRBIJE PROTIV NASILJA" DA NEĆE NA KONSULTACIJE: Treba sesti naspram čoveka koji u vama budi svaki kompleks

Politika -

Članica Predsedništva SNS Sandra Božić reagovala je na najavu koalicije "Srbija protiv nasilja" da neće ići na konsultacije o novoj vladi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Niste bili ni prošli put, niste bili ni pretprošli put, jer treba sesti naspram čoveka koji je toliko puta izabran nikada većim brojem glasova! Preko puta čoveka koji u vama budi svaki kompleks i koji vas podseća kako se vodi i voli država! Čoveka koji kao bedem stoji na putu rasprodaje nacionalnih ineteresa, na koje ste vi ološi odavno stavili cenu! Čoveka koji svakim udahom živi za Srbiju, i nema drugu državu i narod. Dok vi svoje rezervne pasoše držite u džepu i Srbiju vidite samo kao monetu za potkusurivanje svojih i interesa njenih neprijatelja!", navela je Sandra Božić na društvenoj mreži "X" i zaključila:

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i nosilac liste Marinika Tepić izjavila je danas da koalicija "Srbija protiv nasilja" neće ići na konsultacije o novoj vladi, iako je pozvana za 4. mart u 11.15 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track