ZAVRŠIO U URGENTNOM, A NIJE MU PRVI PUT: Incidenti Čedomira Jovanovića samo se nižu! Težak MALER
Foto: Kurir

POTERALO GA

ZAVRŠIO U URGENTNOM, A NIJE MU PRVI PUT: Incidenti Čedomira Jovanovića samo se nižu! Težak MALER

Politika -

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ponovo se našao u centru pažnje. Sinoć je primljen u Urgentni centar zbog pogoršanja hroničnih tegoba desnog kolena, koje je bilo otečeno i bolno. Ubrzo se i oglasio iz bolnice.

Jovanović godinama ima probleme sa desnim kolenom, koje je operisao već pet puta.

On, takođe, iza sebe ima čitav niz incidenata i povreda koje je zadobio, zbog čega je više puta hitno završavao u bolnici.

Jovanović se našao u centru pažnje u junu 2020. godine kada se u lokalu brze hrane na Novom Beogradu sukobio sa dvojicom pripadnika navijačke grupe "Hijene", Radetom Dunjićem i Urošem Avramovićem. Rade Dunjić je brat Velibora Dunjića, vođe navijača Crvene zvezde ubijenog 16. maja 2014.

Čedomir Jovanović, korona, Infektivna klinika, bolnica
foto: Twitter Printscreen

Nedugo zatim, u julu iste godine, dogodio se incident kada je Jovanović, neposredno nakon što je napustio bolnicu u kojoj se lečio od kovida, nasrnuo teniskim reketom na D.I. vlasika privatne klinike za fizikalnu terapiju. Kako je vlasnik klinike posvedočio policiji, iz crnog džipa je "izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis".

Jovanović je u julu 2021. godine učestvovao u tuči u jednoj od novobeogradskih garaža. Do sukoba je došlo zbog parking mesta. Rasprava je nastala jer je komšija bio nezadovoljan načinom kojim je Jovanović parkirao svoje vozilo.

Jovanović je opisao događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V. S, navodeći da je stajao u kolima ispred garaže i da nikome nije blokirao put. V.S. se potom, kako je naveo Jovanović, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i trubio mu bez vidljivog razloga, psujući ga tom prilikom.

Lider LDP je dodao da je tada odgurnuo V.S. u predelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.

Dve godine kasnije, u oktobru 2022, procurila je vest da se Jovanović potukao sa suprugom Jelenom. Njega je prijavila tašta da je pretukao svoju suprugu zbog čega je on morao da ide na saslušanje u Policijsku stanicu Novi Beograd gde je potom nekoliko sati zadržan zbog toga što je bio pozitivan na narko-testu.

Čedomir Jovanović
foto: Zorana Jevtić

Jelena i Čedomir su pokušali da demantuju bilo kakve bračne probleme romantičnim objavama na društvenim mrežama.

Svega četiri dana nakon incidenta sa suprugom, on je prekoračio brzinu vozeći automobil na Novom Beogradu zbog čega ga je zaustavila saobraćajna policija i pritom utvrdila da nema ni važeću vozačku dozvolu.

Jovanović je na saobraćajnici gde je ograničenje 50 kilometara na sat vozio 75 na sat i iz tog razloga mu je dodeljena novčana kazna od 10.000 dinara, kao i četiri kaznena poena, uz oduzimanje vozačke dozvole. Međutim, ispostavilo se da lider LDP-a nema važeću vozačku dozvolu pošto mu je rok važenja tog dokumenta istekao četiri meseca pre tog incidenta.

Kurir Politika

Bonus video:

02:05

BAVIĆU SE POKRETOM NESTOROVIĆA DOK GA NE UNIŠTIM Čedomir Jovanović oštro: Glasate za ginekologa koji je protiv vakcinacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track