OVE LEPOTICE SU SUPRUGE NAŠIH POLITIČARA Jedna je rekla da se NIKADA neće udati za jednog takvog! NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA (FOTO)
Foto: BETA/Amir Hamzagić, Twitter/Nemanja Nikolić, BEta, Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

LJUBI, LJUBI, AL' GLAVU NE GUBI!

OVE LEPOTICE SU SUPRUGE NAŠIH POLITIČARA Jedna je rekla da se NIKADA neće udati za jednog takvog! NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA (FOTO)

Politika -

Srpski političari u braku su sa pravim lepoticama, a ovo su samo neke od njih.

Miloš i Maja

Predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević skoro dve decenije je u skladnom braku sa suprugom Majom. Gospođu Vučević obično možemo videti u izbornom danu, kada sa suprugom izađe na glasanje, a tada redovno dobije komplimente za modni stil.

Maja i Miloš Vučević imaju dva sina, Mihaila i Danila.

Ivica i Sanja

Lider socijalista i šef diplomatije Ivica Dačić je u braku sa lepom Sanjom od 1993. godine sa kojom ima dvoje dece - sina Luku i ćerku Andreu.

- Njen otac se bavio politikom i rekla je da nikada u životu neće da se uda za političara. Međutim, kada je mene videla, onda je promenila svoje mišljenje - ispričao je jednom prilikom Dačić.

Branko i Ana

Lepu suprugu ima i Dačićev partijski drug Branko Ružić. On je već dve decenije u braku s Anom, s kojom ima dvoje dece - sina Milutina i ćerku Elenu.

Nikola i Milica

Nikola Selaković, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, od 2017. godine u braku je sa prelepom Milicom.

Njihovo venčanje je privuklo mnogo pažnje medija, pre svega jer je okupilo sam politički vrh države, ali i zbog činjenice da se Selaković oženio u narodnoj nošnji, dok je i njegova supruga nosila prelep tradicionalni jelek preko venčanice.

Nikola i Milica imaju troje dece – sinove Lazara i Vasilija i ćerku Ljubicu.

Pavle i Nina

Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, u braku je sa Ninom, a venčali su se 3. septembra 2022. godine.

Čeda i Jelena

Čedomir Jovanović već dve decenije je u braku sa Jelenom. Venčali su se 2003. godine i imaju četvoro dece.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

05:17

JULIJA - ŽENA IZ SENKE, PRIČA SE DA JE BILA UTICAJNIJA OD NAVALJNOG! Dimitrijević šokirao tvrdnjama: DOBIJALA JE NOVAC SA ZAPADA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track