PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVORIO PREDSTAVNICIMA KOALICIJE NADA! Neko mora da razjasni kakve gluposti mi slušamo sve vreme
Foto: screenshot Pink tv

OŠTRO

PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVORIO PREDSTAVNICIMA KOALICIJE NADA! Neko mora da razjasni kakve gluposti mi slušamo sve vreme

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u koaliciji NADA ne postoje nikakvi eksperti i da su oni samo, kako je rekao, prilepak i potrčko Đilasove koalicije koja služi za obavljanje prljavih poslova.

On je to rekao nakon ceremonije obeležavanja početka radova na izgradnji nove fabrike japanske kompanije JFE Shoji Srbija vrednosti oko 51 miliona evra, odgovarajući na pitanje kako komentariše zahtev predstavnika koalicije NADA, pre početka nastavka konstitutivne sednice Skupštine, da traže da se formira mešovita komisija eksperata, stranačkih predstavnika i NVO, koja bi učestvovala u kontrolisanju i čišćenju biračkog spiska, pišu Novosti.

- Ko je to rekao, Vojislav Mihajlović, ekspert? Neko u čije vreme bilo toliko lopovluka kao i u vreme kada su koalicija NADA, odnosno njeni čelnici, upravljali Beogradom - rekao je Vučić.

Predsednik je naglasio da on nema nikakav problem oko toga da se formira mešovita komisija, naglašavajući da čak podržava tu ideju u nekom smislu, samo, kako dodaje, mora da se pronađu zakonske norme kako da se to izvede.

- Nemam nikakav problem sa tim, ali morate da razumete i da stvari postavimo na čisto. Neko mora da razjasni kakve gluposti mi slušamo sve vreme. Dakle, vi ste na biračkom mestu i ne može vama da dođe mrtav čovek da glasa. Koji god čovek dođe, vi ga obeležite i morate da imate ime i prezime tog čoveka i ono mora da bude upisano u birački spisak - rekao je Vučić.

On je naglasio i da opozicija više nije sigurna kako će da dobije izbore, jer kako je dodao, oni znaju da su izgubili posle svega što su radili protiv naše zemlje u Evropskom parlamentu.

- Znaju oni i imaju istraživanje. Oni su pali za jedan ili dva mandata, a mi smo skočili za dva mandata. Danas bismo, govorim o ukupnom broju mandata u Beogradu, mi imali 56, sami ili ono što sa Socijalističkom partijom Srbije, a oni bi svi zajedno sa Nestorovićem imali 54 - rekao je Vučić.

Predsednik je naglasio i da je opozicija shvatila da je dala lošu ponudu Beograđanima i loše kandidate za gradonačelnika i da sad hoće da ga menjaju i da pokažu jasno da su grešili i potcenjivali Beograđane.

Kurir.rs/Novosti/Prenosi: A.Ć.

Bonus video:

00:13

Aleksandar Vučić prisustvuje izgradnji nove fabrike kompanije FE SHOJI SERBIA D.O.O.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track