LEKAR OSUMNJIČEN ZA AKUŠERSKO NASILJE I SMRT DVE BEBE OSTAJE JOŠ 30 DANA U PRITVORU! Sud: Opasnost od ponavljanja krivičnog dela!
Foto: Privatna arhiva

LEKAR OSUMNJIČEN ZA AKUŠERSKO NASILJE I SMRT DVE BEBE OSTAJE JOŠ 30 DANA U PRITVORU! Sud: Opasnost od ponavljanja krivičnog dela!

Društvo -

Doktor iz Sremske Mitrovice koji je žene porađao tako što ih je vređao i skakao po stomaku ostaje još 30 dana u pritvoru.

Više porodilja ga je optužilo za užasno akušersko nasilje, a dvema su bebe umrle.Marica Mihajlović je svojom bolnom ispovešću potresla ne samo Srbiju nego ceo Balkan, a nju i supruga primio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Marica Mihajlović je izgubila bebu
Marica Mihajlović je izgubila bebufoto: Privatna arhiva

Podsetimo, lekar je uhapšen 20. januara i od tada se nalazi u pritvoru Kazneno-popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici, a pritvor mu je već jednom produžen na mesec dana i to sredinom februara.

Viši sud u Sremskoj Mitrovici je danas na predlog VJT Sremska Mitrovica doneo novo rešenje kojim osumnjičeni ostaje iza rešetaka još mesec dana i to zbog okolnosti koje ukazuju da postoji opasnost ponavljanja krivičnog dela i uznemirenja javnosti.

Predcsednik Vučić sa Maricom Mihajlović
Predcsednik Vučić sa Maricom Mihajlovićfoto: Nemanja Nikolić

Takođe, navedeno je da može ometati nesmetano vođenje krivičnog postupka, a zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv zdravlja ljudi sa krivičnim delom nesavesno pružanje lekarske pomoći.

Bonus video:

37:42

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track