GOATI: Međugeneracijska solidarnost ovde i sada - na delu!
Foto: PUPS

GOATI: Međugeneracijska solidarnost ovde i sada - na delu!

Politika -

- Međugeneracijska solidarnost potrebnija nam je danas više nego ikada. Potrebno nam je međusobno razumevanje najmlađih i najstarijih i to ne samo deklarativno – u priči i velikim rečima, već praktično, ovde i sada – na delu! – izjavio je danas prof. dr Vladimir Goati, potpredsednik PUPS-a i predsednik beogradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije prilikom jučerašnjih i današnjih razgovora s građanima Beograda.

PUPS
foto: PUPS

Posebnu pažnju izazvao je susret sa grupom građana koji danas slave Uskrs prema gregorijanskom kalendaru.

U akciji PUPS-a „Prolećni vikendi s Beograđanima“ aktivisti PUPS-a u svih 17 beogradskih opština imali su susrete s građanima, počev od najstrožijeg centra do najudaljenijih gradskih opština.

U razgovorima s građanima Novog Beograda, Starog grada, Vračara, Zvezdare, Palilule, Savskog venca, Voždovca, Rakovice, Barajeva, Grocke, Zemuna, Čukarice, Surčina... pored potpredsednika Goatija, učestvovali su i potpredsednici PUPS-a Vladan Đukić, Risto Kostov i Ružica Belanović, ujedno i predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda, kao i član Izvršnog odbora Mira Jovanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track