PREDSEDNIK JE OBJAVIO RAT KRIMINALU I POSTAO META KAVAČKOG KLANA: Ministarka Maja Popović o planiranju ubistva Aleksandra Vučića
Ministarka Maja Popović, Foto: Nemanja Nikolić, Ministarstvo pravde, MUP CG

planiranje ubistva predsednika

PREDSEDNIK JE OBJAVIO RAT KRIMINALU I POSTAO META KAVAČKOG KLANA: Ministarka Maja Popović o planiranju ubistva Aleksandra Vučića

Politika -

Ministarka pravde Maja Popović oglasila se povodom najnovijih saznanja da je vođa kavačkog klana planirao ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučno je objavio rat organizovanom kriminalu i zbog toga se našao na meti kavačkog klana koji je, prema saznanjima obaveštajnih službi, planirao njegovo ubistvo - potvrdila je ministarka pravde i dodala da činjenica da je i Evropol došao do saznanja o planiranju ubistva predsednika Vučića od strane kavačkog klana, potvrda da je "upravo predsednik Vučić najveći i najnepokolebljiviji borac protiv organizovanog kriminala.

- Predsednik je trn u oku svim onima koji smatraju da se na državu može uticati iz podzemlja. Dokazima o planiranju ubistva predsednika razobličavaju se svi pokušaji njegove kriminalizacije. Potvrda o planiranom atetnatu na predsednika definitivno je obesmislila svaki pokušaj njegove diskreditacije - kaže ministarka i dodaje:

- Državotvorna politika Aleksandra Vučića čvrsto stoji na stavu da je država jača od svakog kriminalnog klana i da će biti nepokolebljiva i istrajna u toj borbi - izjavila je ministarka Popović.

Bonus video:

04:53

NA VUČIĆA BIO PRIPREMAN ATENTAT SNAJPEROM?! Karan: Postojale su procene, ali sada je to potvrdio svedok OPASNST NIJE PROŠLA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track