JOŠ JEDNA OGAVNA, ODVRATNA LAŽ MIROSLAVA ALEKSIĆA Mali o novoj PODVALI opozicije: Njima se kampanja svodi na LAŽ, LAŽ, LAŽ i LAŽ
Foto: screenshot, Nemanja Nikolić, Beta/Miroslav Miskov

JOŠ JEDNA OGAVNA, ODVRATNA LAŽ MIROSLAVA ALEKSIĆA Mali o novoj PODVALI opozicije: Njima se kampanja svodi na LAŽ, LAŽ, LAŽ i LAŽ

Politika -

Opozicioni lideri i dalje ne prezaju od podmetanja novih lažnih vesti i manipulacija, pa je tako Miroslav Aleksić objavio sinoć na društvenoj mreži Iks da je Aleksandar Bošković bio u centrali SNS-a, uz predsednika Aleksandra Vučića, a zapravo se radi o pripadniku Kobri Ninoslavu Dimitrijeviću.

Miroslav Aleksić
foto: screenshot

Na pitanje kako komentariše ovu lažnu objavu Miroslava Aleksića da je u centrali SNS sa predsednikom Vučićem bio saradnik Darka Šarića, potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali rekao je rekao sledeće:

-Još jedna ogavna, odvratna laž Miroslava Aleksića. On je na svom nalogu objavio da je u prisustvu Vučića bila osoba iz kriminalnog miljea. A ustvari je osoba na koju je on ukazivao pripadnik Kobri Ninoslav Dimitrijević. Njihova kampanja se svodi na laž, laž, laž i laž. Imate li svoje ideje, jednom istinu da kažete - rekao je Mali.

Podsetio je i da je Aleksić bio u G17+, da je obećavao 1000 evra građanima, i dodaje da je sa svojim zetom Aleksić opljačkao opštinu Trstenik.

-Setite se, i pre posete Francuskoj, Nikezić je rekao da Vučić ide da Makronu pokloni EPS, Vodovod i namensku industriju. Što lažete, o tome nikada nije bilo razgovora. EPS nismo ni pomenuli, a dva dana smo bili tamo. Vodovod niko nije pomenuo. Sve što je dobro za Srbiju, to je loše za njih. Mrze sve što donosi dobrobit Srbiji - rekao je ministar.

Zapitao je i da li postoji neko ko neće strane investicije i nova radna mesta.

-Ta osionost i bahatost koja se vidi kod opozicije je neverovatna. Kao Đilas kada je skidao bubicu i bacao pre neki dan. Njih interesuje samo novac na računu, sve što je u interesu Srbije za njih je loše - kaže on, i dodaje:

Gospodine Aleksiću, prestanite da lažete građane Srbije. Pogledajte malo sebe u ogledalo, setite se ko ste i šta ste, pa ako se setite šta pametno da napišete, nešto i napišite. Ali sam siguran da će građani Srbije na predstojećim izborima u Beogradu pokazati šta misle o tome - zaključio je ministar finansija.

Bonus video:

01:23

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali govori o prostoru gde će biti Expo 2027

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track