JEREMIĆ POSVAĐAO GAJIĆA I ŠTIMCA! Advokat poručio bivšem košarkašu: Momak, drži se lopte, ovde si zalutao kao guska u maglu!
Foto: Beta/Milan Obradović, Zorana Jevtić, BETA/Amir Hamzagić

BURNO

JEREMIĆ POSVAĐAO GAJIĆA I ŠTIMCA! Advokat poručio bivšem košarkašu: Momak, drži se lopte, ovde si zalutao kao guska u maglu!

Politika -

Vladimir Gajić, advokat i predsednik Narodne stranke, i Vladimir Štimac, bivši košarkaš i kandidat za odbornika na poslednjim beogradskim izborima na listi koalicije NADA, sukobili su se na društvenoj mreži "Iks" i to zbog Vuka Jeremića, bivšeg lidera stranke na čijem čelu je sada Gajić, koga je Štimac nazvao prevarantom.

Naime, Gajić je oštro reagovao na tekst pod naslovom: "Vladimir Štimac žestoko o Vuku Jeremiću: Zbog takvih prevaranata nije ni čudo što nam narod ne veruje".

- Momak, drži se lopte. Ovde si zalutao kao guska u maglu. Ne vredi da ti objašnjavam, nećeš ukapirati - napisao je Gajić na društvenoj mreži "Iks".

Međutim, Štimcu nije dugo trebalo da odgovori Gajiću.

- Gospodine Gajiću, hoćete odmah da nam kažete za koliko ste se prodali ili moramo da čekamo par meseci pa da vidimo u praksi? Kamo sreće da ih je više zalutalo kao ja, nego neće pošten svet da se bavi vama i spušta u vaš mulj - naveo je, između ostalog, Štimac na "Iksu".

Gajić je potom napisao Štimcu:

- Rekao sam šta sam imao. Drži se sporta...i biće sve u redu.

Kurir.rs

Bonus video:

01:27

VUK JEREMIĆ OD NATOVCA I MONARHISTE POSTAO RUSOFIL I TITOISTA Šutanovac kod Basare: I sad on optužuje Vučića da je izdao Kosovo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track