PRVA POLITIČKA LOKALNA KAMPANJA POČELA U SELU OD SAMO 113 STANOVNIKA: Branislav Nedimović u Binguli! Zašto baš Bingula?
Foto: Kurir.rs/D.Š.

Nosilac izborne liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“

PRVA POLITIČKA LOKALNA KAMPANJA POČELA U SELU OD SAMO 113 STANOVNIKA: Branislav Nedimović u Binguli! Zašto baš Bingula?

Politika -

Prva lokalna politička kampanja počela je u Binguli, selu sa samo 113 stanovnika. Branislav Nedimović, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra“, počeo je kampanju u Staroj Binguli.

Nedimović je danas u u Staroj Binguli ukazao na problem koje ovo malo selo ima a sa rešavanjem vidosnabdevanja ovog sela počinje i rešavanje problema u svakom mestu i okreće se svakim čoveku u gradu Sremska Mitrovica.

Bingula, Branislav Nedimović
foto: Kurir.rs/D.Š.

- Kampanja naše izborne liste ‘Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra’ započinje u selu Bingula – najmanjem mestu naše Sremskomtrovačke opštine, koje je dugo bilo zapostavljeno. Posetićemo svako mesto jer sve počinje i završava s ljudima. U Staroj Binguli, rešavamo problem nedostatka vode u kućama. Ovo mesto treba da postane atraktivno i turističko, rekao je Nedimović u Binguli.

Na lokalnim vlastima, bez obzira ko bude na čelu, glavni cilj treba da bude razvoj Sremske Mitrovice i okolnih sela, ističe Nedimović.

Bingula, Branislav Nedimović
foto: Kurir.rs/D.Š.

“Naša lista ‘Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra’ ima 31 ženu i 30 visokoobrazovanih ljudi, među kojima su 4 lekara specijaliste i 6 diplomiranih pravnika, kao i brojni poljoprivrednici i preduzetnici. Ova raznolika lista donosi novu perspektivu, fokusiranu na pozitivne promene. To je jedna svestrena lista, široka s novim ljudima, možda ne novima ljudima na vrhu liste ali oni koji se nalaze na listi donose novu priču. Ovo će biti nešto potpuno novo, naša ideje je da stvari menjamo na bolje i da uhvatimo vruć krompir u svije ruke, to nama nije nikakav problem.“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track