7 pitanja na koja  Dulić ni da bekne

Čekamo odgovor

7 pitanja na koja Dulić ni da bekne

Politika -
Oliver Dulić uporno izbegava da odgovori na pitanja koja mu Kurir već danima postavlja

BEOGRAD - Bivši ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić opet je danas odbio da odgovori na sedam pitanja koja mu već danima Kurir postavlja.

Naime, nakn što se Dulić javio policiji zbog optužbi da je zloupotrebio službeni položaj ali ga policija nije saslušala zbog toga što ima poslanički imunitet, obratio se novinarima, među kojima je bio i izveštač Kurira.

Dulić je spred Palate Srbije rekao da je spreman da se njegova imovina ispita i da odgovori na sva pitanja,dodajući da se protiv njega vodi medijska hajka. Novinar Kurira mu je postavio sedam pitanja, ali Dulić opet nije odgovrio ni na jedno.

Na ova pitanja Dulić već danima izbegava da odgovori. I danas je izbegao da odgovori, ali Kurir ne odustaje. Dakle, ovo su pitanja na koja čekamo odgovor:

Zašto je strana firma prva dobila posao postavljanja optičkih kablova u Srbiji, kada je time ugrožena nacionala bezbednost zemlje?

Zašto su Dulić i njegovo ministrastvo milionski posao odobrili firmi "Nuba invest" koja je tek bila registrovana, sa osnivačkim kapitalom od 500 evra i sa samo jednim zaposlenim?

Da li je tada posao ponuđen nacionalnoj kompaniji "Telekom"?

Kada je tako nešto potpisao da li je znao da je prekršio Zakon o telekomunacionim uslugama?

Zašto je "Nuba" više od godinu dana bila jedina firma u Srbiji koja je imala pravo da postavlja optičke kablove?

Da li se i koliko puta sastajao sa Rastom Tomažičem, vlasnikom kompanije "Nuba invest"?

Da li su neki od susreta bili na jahtama koje su u Tomažičevom vlasništvu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track