Nova Srbija: Istrajati u borbi protiv korupcije i kriminala

Nova Srbija: Istrajati u borbi protiv korupcije i kriminala

Politika -
Za Novu Srbiju, kao stranku koja je deo vladajuće koalicije, borba protiv korupcije i kriminala mora ostati jedan od prioriteta Vlade i neprihvatljivo je stanovište da politička pripadnost bude alibi za krivična dela

BEOGRAD - Nova Srbija saopštila je danas da treba istrajati u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

"Nova Srbija daje punu podršku borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i naporima prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića u suzbijanju ovog zla koje razara naše društvo", navodi se u saopštenju stranke.

Za Novu Srbiju, kao stranku koja je deo vladajuće koalicije, borba protiv korupcije i kriminala mora ostati jedan od prioriteta Vlade i neprihvatljivo je stanovište da politička pripadnost bude alibi za krivična dela.

"Nedopustive su insinuacije da borbom protiv korupcije i kriminala Vlada Srbije sprovodi politički obračun sa političkim neistomišljenicima", navodi se u saopštenju.

Nova Srbija podseća da je predsednik stranke Velimir Ilić u Parlamentu prvi zatražio od tužilaštva da pokrene istragu protiv Olivera Dulića i Nuba investa zbog osnovanih sumnji da je bivši ministar zloupotrebio pološaj prilikom davanja dozvole ovoj firmi, navodi se u saopštenju stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track