SNS: DS život građana pretvorio u noćnu moru
Foto: Nemanja Pancic

Naprednjaci odgovrili Pajtiću

SNS: DS život građana pretvorio u noćnu moru

Politika -
SNS nema ništa protiv da bilo ko, pa ni Bojan Pajtić, sanja svoje snove, samo ga podsećamo da je, zajedno sa starim-novim rukovodstvom Demokratske stranke, život svih građana Srbije pretvorio u noćnu moru, kažu u SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je danas, povodom izjave Bojana Pajtića da očekuje povratak Demokratske stranke na vlast, da ta stranka u Vojvodini više ne može ni da sanja o podršci kakvu uživaju naprednjaci. "Upravo je Bojan Pajtić slika i prilika Demokratske stranke, biznismen i tajkun na čelu pokrajinske Vlade, čovek koji je razorio Fond za kapitalna ulaganja, Razvojnu banku Vojvodine i budućnost građana Vojvodine", navedeno je u saopštenju SNS. Pajtić je rekao za medije da "katastrofalna politika ove vlade... garantuje povratak DS na vlast" . Iz SNS poručuju da Pajtić, "ne samo na nivou Srbije, već ni na nivou Vojvodine, nikad više neće biti ono što je bio - neprikosnoveni tajkun i propagator uskostranačkih interesa DS".

"SNS nema ništa protiv da bilo ko, pa ni Bojan Pajtić, sanja svoje snove, samo ga podsećamo da je, zajedno sa starim-novim rukovodstvom Demokratske stranke, život svih građana Srbije pretvorio u noćnu moru", kažu u SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track