SNS: Kako je Jovanović od kritičara postao Miškovićev pobornik?

Traže proveru

SNS: Kako je Jovanović od kritičara postao Miškovićev pobornik?

Politika -
Šta se dogodilo da je biznismen Jovanović promenio svoj stav i mišljenje, da li mu se svideo šarmantni nastup Miroslava Miškovića, njegova frizura ili nešto što biznismen Jovanović najviše voli, a to su pare, pita SNS u saopštenju

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) pozdravila je danas zalaganje "istaknutog biznismena i predsednika kompanije "Fidelinka" Čedomira Jovanovića da se istraži sve i sazna ko su političari koje je Miroslav Mišković potplaćivao u prethodnom periodu.

"U tom smislu, Srpska napredna stranka se nada da će nadležni državni organi proveriti i činjenicu zašto je istaknuti biznismen Jovanović pre nekoliko godina bio najoštriji kritičar Miroslava Miškovića, a nekoliko meseci kasnije njegov najveći pobornik", navodi se u saopštenju SNS.

"Šta se to dogodilo da je biznismen Jovanović promenio svoj stav i mišljenje, da li mu se svideo šarmantni nastup Miroslava Miškovića, njegova frizura ili nešto što biznismen Jovanović najviše voli, a to su pare", pita SNS u saopštenju.

SNS zahteva od nadležnih državnih organa da se svi ti slučajevi ispitaju i u najkraćem mogućem roku obavesti javnost o rezultatima.

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović pozvao je ranije danas prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da jasno kaže ko je taj ko prima novac od Miškovića i koje su se stranke ilegalno finansirale na taj način, najavljujući da će LDP tražiti formiranje Anketnog odbora koji mora da rasvetli pozadinu Vučićeve izjave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track