Najnovije vesti

Umesto da lumpuju, oni su prespavali doček!

Ne čekaju Novu godinu

Umesto da lumpuju, oni su prespavali doček!

Politika
Naši ministri i poslanici dočekaće novu 2013. godinu ispred televizora, sa najužom porodicom, a praznik će iskoristiti da se malo odmore od politike

BEOGRAD - Nije baš najluđa noć.Izgleda da je ekonomska kriza uzela maha, pa će većina političara Novu 2013. dočekati u toplini porodičnog doma, samo će pojedini negde otputovati za praznike. Većina političara s kojima smo pričali rekla nam je da im Nova godina dobro dođe da se odmore i da budu sa svojim najbližima, pa se zato odlučuju za kućnu atmosferu. A na poklone neće trošiti previše novca: daruju samo najbliže, i to simboličnim poklončićima, a ima i onih koji o poklonima i ne razmišljaju. Kao i običan narod, tako i oni žele da bar tih nekoliko dana iskoriste i zaborave na svakodnevne probleme.Milutin Mrkonjić ministar saobraćaja: Prvo lumperajka, onda građevina- Trudiću se da, kao i uvek u sličnim prilikama, obradujem sebi bliske, drage osobe. O tome obično odlučujem u poslednji čas. Još nisam odlučio gde ću ići za Novu godinu, ali ću sigurno biti u društvu prijatelja i veselićemo se uz dobru pesmu. A sutradan, prvog januara, po tradiciji sam na nekom gradilištu sa putarima.

Nevena Adžemović poslanica u Skupštini: Obožavam poklone ispod jelke

- Nova godina me uvek raduje. Ovu ću dočekati u krugu porodice. Obožavam da kupujem poklone, koje uvek stavim ispod jelke, pa svako uzima svoje. Tako će biti i ove godine.- Trudiću se da, kao i uvek u sličnim prilikama, obradujem sebi bliske, drage osobe. O tome obično odlučujem u poslednji čas. Još nisam odlučio gde ću ići za Novu godinu, ali ću sigurno biti u društvu prijatelja i veselićemo se uz dobru pesmu. A sutradan, prvog januara, po tradiciji sam na nekom gradilištu sa putarima.

Dragan Šutanovac poslanik DS: Čekam Deda Mraza s decom

- Novu godinu čekam kod kuće s porodicom, Strahinja i Predrag su već napisali pisma Deda Mrazu, pa će on i doneti poklone. Po pravilu, svake godine su to igračke i igrice.

Rasim Ljajić ministar spoljne trgovine: Spremam paketiće

- Novu godinu provešću u krugu porodice. Bićemo u našoj porodičnoj kući u Pazaru. Za decu i bratance spremam novogodišnje paketiće, kao i svake godine.

Slavica Đukić Dejanović ministarka zdravlja: Kuvam za unuke

- Za Novu godinu biću kod svoje dece, za njih ću pripremiti i servirati domaće specijalitete i sa unucima ću biti u njihovom bajkovitom svetu. Naravno, mislima i podrškom biću sa dežurnim ekipama zdravstvenih radnika, uz želje da pacijenti imaju sreću, a i da svi u novoj godini čuvamo i unapređujemo zdravlje.

Dragomir Karić potpredsednik Pokreta snage Srbije: Nova godina s mojom dragom taštom

- Za Novu godinu biću u Pećkoj patrijaršiji sa suprugom Hafom, mojom mamom Angelinom i dragom taštom. Tamo ćemo biti do Božića. Poklone tradicionalno ne kupujemo. Upućujemo jedni drugima lepe želje za dobro zdravlje i napredak porodice.

Danica Drašković supruga lidera SPO: Intimno s Vukom

- Novu godinu provešću kod kuće, u krugu porodice. Volim novogodišnje praznike i svake godine im se radujem. Poklone ću uručiti najbližima, i to nešto simbolično, neću kupovati skupe poklone. Ovaj period i novogodišnja euforija dobar su razlog da bar nakratko zaboravimo na probleme koji nas okružuju.

Dragan Marković - Palma gradonačelnik Jagodine: Ne kupujem poklone!

- Nikom ništa ne poklanjam za Novu godinu, jedino unučiće obradujem novogodišnjim paketićima. Već 17 godina Novu godinu slavim na Kopaoniku, pa će i ove godine biti tako. Volim da se skijam, pa ćemo supruga i ja nekoliko dana uživati na ovoj planini.

Borko Stefanović šef poslaničke grupe DS: To je dečji praznik

- Verujte mi da sam od silnih obaveza potpuno zaboravio na doček Nove godine. Nadam se da ću novogodišnje i božićne praznike uspeti da iskoristim za odmor. Što se tiče poklona, ni o tome nisam razmišljao, ta euforija mi je nekako više za decu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...