Ljajić: Izbori nisu dobri za narod!

Stvara se loša atmosfera

Ljajić: Izbori nisu dobri za narod!

Politika -
Ministar izjavio da ne veruje da je ijedna afera sposobna da sruši vladu i da ne očekuje da se na sednici raspravlja o slučaju Šarić

BEOGRAD - Lider SDPS i ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić izjavio je da prevremeni izbori nisu dobro rešenje i da ne veruje da ijedna afera može da sruši vladu, kao i da ne očekuje da se na samoj sednici vlade raspravlja o "slučaju Šarić".

"Ne verujem da ijedna afera može da sruši vladu, posebno što bi moralo sve da bude ispitano, istraženo ...", rekao je Ljajić odgovarajući na pitanja novinara nakon sednice beogradskog odbora te stranke.

On je, međutim, dodao da ne želi da prejudicira i da je teško dati bilo kakvu ocenu na osnovu novinskih članaka.Prema njegovim rečima, to sve mora biti predmet detaljne istrage, a stvara se takva atmosfera, koja ne koristi niti vladi, niti društvu.

Ljajić je rekao da sve to treba da dobije tačan odgovor, a ne odgovor koji će se naći u medijima, odnosno u odgovajućim strukturama.

Takođe je dodao da bi u ponedeljak trebalo da se održi redovna sednica Vlade Srbije i da još nema tačan dnevni red, tako da ne može da prejudicira da li će to biti jedna od tema.

Ljajić je rekao da bi to verovatno pre trebalo da bude tema na redovnim kordinacijama predsednika vlade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track