Bajatović šef srpske delegacije pri NATO!

Skupština Srbije

Bajatović šef srpske delegacije pri NATO!

Politika -
Naprednjak Milovan Drecun šef delegacije pri Parlamentarnoj skupšini Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti...

BEOGRAD - Socijalista Dušan Bajatović biće šef delegacije srpskog parlamenta pri Parlamentarnoj skupštini NATO, a naprednjak Milovan Drecun šef delegacije pri Parlamentarnoj skupšini Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB), budući da je Skupština Srbije usvojila danas nekoliko kadrovskih odluka kojima je to predviđeno.

Tako je glasovima većine poslanika naprednjak Zoran Antić izabran za šefa delegacije pri Parlamentarnoj skupštini Frankofonije, a njegova stranačka koleginica Aleksandra Đurović za šefa delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope.

Za šefa delegacije u Interparlamentarnoj uniji izabran je predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, a za šefa delegacije u Parlamentarnoj skupštini OEBS izabrana je Dijana Vukomanović iz SPS. Srpske parlamentarce pri Parlamentarnoj skupštini Crnomorske ekonomske saradnje predvodiće Predrag Marković iz URS, a pri Parlamentarnoj skupštini Mediterana biće Momo Čolaković iz PUPS-a.

Na čelu delegcije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj dimenziji Centralnoevropske inicijative je Jadranka Joksimović iz SNS, a pri Interparlamentarnoj skupštini pravoslavlja njen stranački kolega Mileta Poskurica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track