KABINET PREDSEDNIKA: Za vreme čije vlasti se Šarić bogatio?
Foto: Marina Lopičić

KABINET PREDSEDNIKA: Za vreme čije vlasti se Šarić bogatio?

Politika -
Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića postavio je danas pitanje "za vreme čije vlasti je Darko Šarić gomilao bogatstvo stečeno od šverca i droge i s kim s družio i koga je plaćao

BEOGRAD - Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića postavio je danas pitanje "za vreme čije vlasti je Darko Šarić gomilao bogatstvo stečeno od šverca i droge i s kim s družio i koga je plaćao" reagujući na izjavu lidera Demokratske stranke Dragana Đilasa.

Povodom današnje Đilasove izjave da je "skandalozno živeti u zemlji u kojoj predsednik na policijskom skupu kaže da su zemljom do pre godinu dana vladali organizovani kriminal i dileri droge", savetnica za medije predsednika Stanislava Pak Stanković navela je u saopštenju da je skandalozno bilo živeti u zemlji u kojoj se to dešavalo.

"Za vreme čije vlasti je Šarić gomilao bogatstvo stečeno od šverca i droge? Sa kim se Šarić družio i koga je plaćao?", upitala je Pak, navodeći da u to vreme, "bivši predsednik nije progovarao ni jednu jedinu reč".

U saopštenju se navodi da će se predsednik Nikolić lično založiti za to da se otkrije "ko je sve u policiji bio u sprezi sa kriminalcima i insistirati da se u javnost izađe sa tačnim podacima kako se ne bi stekao utisak da se promene nisu ni desile".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track