MIHAJLOVIĆEVA: Medojevića plaćao zemunski klan

SNS IMA DOKAZE

MIHAJLOVIĆEVA: Medojevića plaćao zemunski klan

Politika -
Bolje bi mu bilo da se bavi ekonomskom situacijom u Crnoj Gori nego unutrašnjim stvarima Srbije, poručila potpredsednica SNS

BEOGRAD - Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom više izjava funkcionera crnogorskog Demokratskog fronta Nebojše Medojevića, da je njega plaćao zemunski klan i da bi bilo bolje da se ne bavi unutrašnjim pitanjima Srbije.

Na pitanje da prokomentariše nedavne napade Medojevića na SNS i predsednika stranke Aleksandra Vučića, ona je rekla: "Medojević? To je onaj čovek koga je plaćao zemunski klan i koji danas govori o SNS i predsedniku strane Aleksandru Vučiću? Bilo bi mu bolje da se bavi, na primer, Kombinatom aluminijuma u Podgorici i tužbama, odnosno ekonomskom situacijom u Crnoj Gori, nego unutrašnjim stvarima Srbije".

Kako je rekla, njeno pitanje za Medojevića bilo bi: "Je l vas i sada opet neko plaća?" Na pitanje novinara da objasni informaciju da je Medojevića plaćao zemunski klan, ona je odgovorila: "Mi imamo takve informacije. Ako bude reakcije, možemo da ih dokažemo."

Medojević je poslednjih dana u više navrata izjavljivao da je promena vlasti u Srbiji dovela do "obnavljanja uticaja balkanske mafije", i da srpski premijer i prvi potpredsednik vlade, Ivica Dačić i Aleksandar Vučić, štite odbeglog narkobosa Darka Šarića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track