VUČIĆ: Nema potrebe za žurbom, o Đilasu posle Brisela
Foto: Tanjug

O vlasti u Beogradu

VUČIĆ: Nema potrebe za žurbom, o Đilasu posle Brisela

Politika -
Očekujem da ćemo Dačić i ja, kad završimo dijalog, 8. septembra u Briselu i kad završimo velike investicije, razgovarati o tome kako vidimo budućnost Beograda i Vojvodine, rekao vicepremijer

BEOGRAD - Vicepremijer i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da će o vlasti u Beogradu sa koalicionim partnerima razgovarati posle dijaloga u Briselu i završetka velikih investicija.

"Ne mislim da ima potrebe za strašnom žurbom, ali mislim da je važno da se nastavi da se rade veliki poslovi u Beogradu, a imamo puno posla i u celoj Srbiji", rekao je Vučić novinarima na pitnje kako komentariše izjavu premijera i lidera SPS Ivice Dačića da Đilasa vidi kao "pluskvamperfekat". Vučić je rekao da je Dačić, kako je on to shvatio, govorio u političkom smislu.

Prema njegovim rečima, on i lider SPS su više puta razgovarali o tome i "nikada nije bilo vremena". "Odluku o vlasti u Beogradu doneće glavni odbori SNS i SPS. Očekujem da ćemo ja i Dačić, kad završimo dijalog, 8. septembra u Briselu i kad završimo velike investicije, razgovarati o tome kako vidimo budućnost Beograda i Vojvodine", zaključio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track