NOVI SAD: Vučević spreman da primi delegaciju DS

Gradonačelnik odgovorio demokratama

NOVI SAD: Vučević spreman da primi delegaciju DS

Politika -
Gradonačelnik Novog Sada je spreman da primi delegaciju DS i da razgovara o aktuelnoj situaciji u gradu, ali predlaže da se taj sastanak održi iduće srede

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je spreman da primi delegaciju Demokratske stranke i da razgovara o aktuelnoj situaciji u gradu, ali predlaže da se taj sastanak održi iduće srede budući da je tek juče dobio zahtev demokrata.

Vučević je danas poslao dopis novosadskom DS kao odgovor na zahtev za prijem koji je u Kabinet gradonačelnika pristigao juče 11. septembra, a u kojem je zahtevano da gradonačelnik danas primi delegaciju DS, saopšteno je iz Vučevićevog kabineta.

U dopisu stoji da je gradonačelnik voljan da primi delegaciju Demokratske stranke i da razgovara o aktuelnoj situaciji u gradu, ali kako je predlog za sastanak poslat tek juče sa zahtevom da susret bude već narednog dana, gradonačelnik Vučević biti u mogućnosti da to učini u traženom roku zbog ranije ugovorenih obaveza.

U zvaničnom dopisu gradonačelnika Gradskom odboru Demokratske stranke Novi Sad je istaknuto da je potrebno navesti teme razgovora o kojima bi se razgovaralo, kao i sastav delegacije koja će prisustvovati sastanku, a kao novi termin za susret, gradonačelnik je predložio sredu, 18. septembar u 12 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track