PROVALJEN: Tviteraši ismejali Dinkića!
Foto: Tanjug

Smeje mu se cela Srbija

PROVALJEN: Tviteraši ismejali Dinkića!

Društvo -
Korisnici društvene mreže Tviter ismejali su danas lidera URS Mlađana Dinkića u pokušaju da se sakrije iza još jedne novoformirane organizacije - takozvane "Beogradske inicijative"

BEOGRAD - Korisnici društvene mreže Tviter ismejali su danas lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića u pokušaju da se sakrije iza još jedne novoformirane organizacije - "Beogradske inicijative".

Tačnije, izvesni Luka Petrušić, na svom Fejsbuk profilu prvi je razotkrio nameru lidera URS da se posluži još jednim "trikom" kako bi se održao na političkoj sceni Srbije. On je "provalio" da je vlasnik internet domena "Beogradske inicijative" Mlađin URS.

I tako, taman kad smo mislili da lider URS i sveprisutni ministar od 2000. na ovamo, Mlađan Dinkić, nema više ni jednog keca u rukavu koji bi ga održao na političkoj sceni Srbije, on se dosetio da oformi još jedan pokret koji bi trebalo da se kao "grupa građana" bori za bolju prestonicu.

Naime, kao što smo već pomenuli, radi se "Beogradskoj inicijativi" koja je danas predstavila nacrt svog programa, a njeni predstavnici saopštili su da je reč o grupi građana, ali i da ima "snažnu podršku URS-a". I baš u toj snažnoj podršci URS mnogobrojni korisnici Tvitera videli su da je Dinkić i više nego umešao svoje prste. I dok se nekadašnji ministar finansija žučno brani kako on samo dotičnu inicijatiovu podržava, celoj Srbiji je sada već jasno da iza cele priče stoje Mlađini Ujedinjeni regioni. Čim su korisnici Tvitera provalili da se u celu priču umešao Dinkić i URS osuli su paljbu i salvu uvreda na račun bivšeg ministra finansija.

Mladjan Dinkic ‏@mladjad Beogradska inicijativa - predlog za moderan Beograd. Snažno podržavam ove ideje...

Posle ovog tvita krenule su oštre prozivke na Dinkićev račun.

Sibin Grasic ‏@ETFovac @mladjad AHAHAHAHAHHAHAHAHAH. Da li ste sigurni?

Ivan Vlajić ‏@beli_chovek S obzirom da ste finansirali inicijativu, logično je bilo da je podržite. Mislite da će vam doneti više od jednog procenta u BG?

Filip Lazic ‏@filip_lazic89 Otkud Vi ovo podrzavate? Nemoguce :)

Viktor Vidosavljević ‏@tja_vi @mladjad toliko snažno da si ih sam smislio? Ako ako, samo trpaj, ali znaj da ima i pametnih među nama.

Aleksandra Belačić ‏@velikidrmr Ja da sam @mladjad bilo bi me sramota zbog blamiranja sa #beogradskainicijativa ali taj nema ni stida ni srama.

Dejan Dojčinović ‏@DejanDojch Beogradska inicijativa pozvala i Dinkica, a on pristao jer je prepoznao dobre ideje, haha , Alan Ford!

Aleksandar Jandrić ‏@AleksandarJandr Majstori prerusavanja G17 i URS. Primereniji naziv bi bio Kameleoni, a ne Beogradska inicijativa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track