SRAMAN BOJKOT SRPSKIH PROIZVODA NA KIM! Umesto keksa i čipsa stavili municiju, pa aludiraju na navodne zločine, KOMENTARI PLJUŠTE
Foto: Printscreen Instagram

Skandal

SRAMAN BOJKOT SRPSKIH PROIZVODA NA KIM! Umesto keksa i čipsa stavili municiju, pa aludiraju na navodne zločine, KOMENTARI PLJUŠTE

SRBI NA KIM -

Na društvenim mrežama i pojdinim medijima na Kosovu i Metohiji, ponovo se pozivaju građani na bojkot srpskih proizvoda, a građanima se poručuje da ne kupuju proizvode robnih marki koji dolaze iz Srbije.

U reklami se poziva se na kampanju protiv proizvoda koji dolaze iz Srbije, pritom aludirajući na navodne zločine protiv Albanaca, pa se tako na snimku može videti da se umesto naših proizvoda nalaze metkovi.

Na snimku koji se širi društvenim mrežama, vidi se muškarac koji sipa "plazma" keks u činiju, a onda se u videu vidi kako izlazi municija iz kese.

Ovaj video naišao je na brojne komentare i osudu građana. "Nećete se dugo jos igrati na tuđoj zemlji", "Hospitalizacija pod hitno!", "Ovo je sve samo nije kreativnost, ovo je mržnja! Učite vašu decu da mrze i zato nikada neće biti srećni", samo su neki od komentara.

Prema statističkim podacima, najviše robe na teritoriji južne pokrajine dolazi upravo iz Srbije.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track