"MOM MUŽU UKINULI TABLETE ZA CIROZU JETRE" Dramatičan apel žene Srbina uhapšenog na KiM: Slađanu je ozbiljno UGROŽENO ZDRAVLJE
Foto: printscreen Kosovo online

kurir tv

"MOM MUŽU UKINULI TABLETE ZA CIROZU JETRE" Dramatičan apel žene Srbina uhapšenog na KiM: Slađanu je ozbiljno UGROŽENO ZDRAVLJE

SRBI NA KIM -

Specijalno tužilaštvo u Prištini podiglo je u sredu optužnicu protiv Slađana Trajkovića, zbog sumnje da je navodno počinio ratne zločine tokom sukoba na KiM na području Vučitrna.

Trajković je u pritvoru još od decembra 2022. kada je uhapšen u Bošnjačkoj mahali u Kosovskoj Mitrovici sa ostalim policajcima koji su napustili prištinske institucije.

Trajkovićeva supruga Suzana i posle svega veruje da će pravda pobediti i da će se dokazati da je Slađan nedužan.

Slađan Trajković
foto: Printscreen Kosovo online

Novinarka Kurira Jovana Miladinović obavila je razgovor sa Suzanom Trajković, koja je prvo rekla da nije očeklivala da ovakvog čina može doći:

Suzana Trajković, Slađan Trajković
foto: privatna arhiva, printscreen Kosovo online

- Nismo očekivali da do ovoga može doći, pre nedelju dana advokat je uložio žalbu apelacionom sudu, tražili smo jemstvo i neku blažu meru za Slađana jer je njegovo stanje ugroženo do te mere da su mu ukinute tablete za cirozu jetre, samo su mu rekli da je nema. Posle sedam meseci, advokat i dalje nema uviđaj u izjave svedoka. Evo i danas, otišao je i tražio predmet na osnovu čega je podignuta optužnica, a dostavili su mu optužnici bez ikakvih argumenata, ne znamo izjave svedoka. Od svega što su naveli, jedino je istina da je Slađan policajac, ostalo su sve slagali.

Potom je rekla da veruje u pravdu i poručila navodnim svedocima da bi trebalo da se plaše Boga:

02:11

POSLALI SMO TUŽBU, OVO TRAŽIMO ZA SLAĐANA Supruga pritvorenog policajca sa KiM: Ugroženo mu je zdravlje, ukinuli mu tablete!

- Kako može da se oseća? Klonuo je duhom, terete ga za nešto nemoguće. Bio je radnik MUP-a 2013. godine i tada mu je prvi put rađena provera, deset godina je radio bez mrlje u karijeri. Živimo u mešovitom naselju, sve neke lažne optužnice i svedoci. Ne odustajemo, borimo se do kraja, verujemo u Boga i pravdu. Navodnim svedocima poručujem neka se plaše Boga, mi drugi način ne vidimo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track