"KADA NE MOGU DA NAS SLOME, ONDA POJAČAVAJU PRITISAK!" Drecun: Na jesen možemo da očekujemo VELIKU KRIZU NA SEVERU KIM
Milovan Drecun, Foto: Kurir TV, Shutterstock

kurir tv

"KADA NE MOGU DA NAS SLOME, ONDA POJAČAVAJU PRITISAK!" Drecun: Na jesen možemo da očekujemo VELIKU KRIZU NA SEVERU KIM

SRBI NA KIM -

Milovan Drecun predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju gostovao je u emisiji Puls Srbije u razgovoru sa voditeljima o teškoj situaciji na KiM.

Milovan Drecun
foto: Kurir tv

On je upozorio na konstantan pritisak EU na Beograd, i prihvatanju Kosova kao nezavisne države.

- Zapad sve više tera Srbiju da pizna nezavisnost lažne države Kosovo, a to se naravno neće desiti. Imaćemo izuzetnu politčku krizu. Znate, kada ne mogu da nas slome, oni onda idu sa jačanjem pritska na Srbe na severu Kosova i Meothije - ističe Drecun i upozorava:

03:20

Kada ne mogu da nas slome, oni pojačavaju pritisak

- Kada ne mogu da nas slome, oni onda pojačavaju pritisak i pretnje i mogućnost uvođenja kaznenih mera, posebno na severu KiM. Oni otvoreno govore o tome da Srbija de facto treba da prizna "Kosovo". Zato, mislim da ćemo imati veoma buru i tešku jesen - smatra Drecun.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

01:17

NASTAVAK UPOZORENJA KURTIJU OD STRANE UN! Kljajić: Srbija treba da insistira na tome da se Srbima na KiM krše ljudska prava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja