OBEĆANO I UČINJENO! Malom Jakovu uručen sat, poklon predsednika Vučića: "Biće mu uspomena, kada poraste nosiće ga sa PONOSOM" FOTO
Foto: Kurir

Prvorođena beba u 2024.

OBEĆANO I UČINJENO! Malom Jakovu uručen sat, poklon predsednika Vučića: "Biće mu uspomena, kada poraste nosiće ga sa PONOSOM" FOTO

SRBI NA KIM -

Prvorođenoj bebi u Novoj 2024. godini na Kosovu i Metohiji, malom Jakovu Jovanoviću iz sela Gotovuša kod Štrpca danas je uručen sat koji mu je darovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Izuzetno smo ponosni i srećni što je naš Jakov dobio poklon od predsednika Aleksandra Vućića. Zahvaljujemo se na poklonu. Malom Jakovu će to biti uspomena i kada poraste nosiće ga sa ponosom", rekao je otac Borko.

Sat su malom Jakovu i njegovoj porodici, ocu Borku i majci Kristini danas, uoči proslave srpske Nove godine, uručili saradnici predsednika Vučića.

"Meni je pripala čast da, zajedno sa ljudima iz Kabineta predsednika Aleksandra Vučića budem ovde u Štrpcu i dodelimo sat koji je predsednik kao poklon dobio od Zemana namenio za prvorođeno Srpče u 2024. godini na KiM", rekao je pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Miloš Terzić uz staru srpsku izreku - Zdravo da ga nosi.

1 / 6 Foto: Kurir

Terzić je izrazio želju da Jakov bude ponos svojih roditelja, Štrpca, ali i srpskog naroda na KiM koji, kako je rekao, pokazuje svoju čeličnu da ostane i opstane na ovim prostorima.

Terzić je podsetio da je sat poklon predsedniku Vučiću od Miloša Zemana koji je prvi predsednik koji je uputio izvinjenje zbog zločinačke agresije nad SR Jugoslavijom 1999. godine.

"Naš zadatak je da čuvamo i branimo srpske, nacionalne interese i vrednosti i to ćemo da radimo. Jakov i ostala deca biće prioritet svake srpske vlade. Ovim gestom predsednik Aleksandar Vućić pokazuje i dokazuje da je i srcem i dušom uz svako srpsko dete na Kosovu i Metohiji", poručio je Terzić.

Obećano i učinjeno!

Kurir.rs/tvmost.info

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track