"SRBI SU HTELI DA UČESTVUJU U SMENI LAŽNE VLASTI, ALI NE I U FARSI" Petković: Srpsko jedinstvo je najveća brana Kurtijevom zulumu
Foto: Nemanja Nikolić

"SRBI SU HTELI DA UČESTVUJU U SMENI LAŽNE VLASTI, ALI NE I U FARSI" Petković: Srpsko jedinstvo je najveća brana Kurtijevom zulumu

SRBI NA KIM -

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković oglasio se nakon što su zatvorena sva biračka mesta na referendumu na kojem se odlučivalo o smeni nelegitimno izabranih albanskih gradonačelnika u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije.

- Slika Kurtijeve "demokratije" je današnji lažni referendum! Glasanje pod kamerama uz duge cevi, pred albanskim biračkim odborima, s praznim kutijama i praznim ulicama na severu - takve izbore ni Savet Evrope nije video - poručio je Petković, pa dodao:

- Srbi su hteli da učestvuju u smeni lažne vlasti, ali nisu hteli da učestvuju u farsi! Srpsko jedinstvo je najveća brana Kurtijevom zulumu!

Centralna izborna komisija (CIK) u Prištini saopštila je prethodno da su na današnjem referendumu o smeni gradonačelnika u sve četiri opštine na severu KiM glasala ukupno 253 građanina od 46.556 koliko ih je upisano u birački spisak.

Prema tim podacima, u Kosovskoj Mitrovici glasalo je 111 birača, u Zubinom Potoku 18 , u Leposaviću 124 , dok u Zvečanu niko nije glasao.

Bonus video:

02:54

KORISTE SISTEM ANAKONDE NA KiM, KAKO BI ISPRAZNILI PROSTOR OD SRBA! Petronijević: Kurti ne radi ništa sam, zamazuju oči Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja