VUČIĆ U BAČKOJ: Došlo je vreme štednje, rada i odgovornosti
Foto: Tanjug

Razgovarao sa građanima Bačkog Dobrog Polja

VUČIĆ U BAČKOJ: Došlo je vreme štednje, rada i odgovornosti

Srbija -
Lider SNS i vicepremijer objasnio je u razgovoru sa meštanima da država nema novca da bi ga poklanjala

BAČKO DOBRO POLJE - Predsednik SNS Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa građanima Bačkog Dobrog Polja, u opštini Vrbas, i poručio da je došlo vreme štednje, rada i odgovornosti, kako bi podigli zdravu ekonomiju i omogućili građanima da žive od svog rada, a mladima - da dobiju priliku da rade.

Lider SNS i vicepremijer objasnio je u razgovoru sa meštanima da država nema novca da bi ga poklanjala, ali da može i hoće da obezbedi zdravu ekonomiju i dobar poslovni ambijent, kako bi se podigla zaposlenost.

Vučić je rekao da zna da će biti teško, ali i da će građani znati da je potrebno biti hrabar i odgovoran, da bi posle dugog vremena u zemlji bilo bolje."Oni koji su govorili da je sve lepo i prikrivali stvarnost, uzimali pare, zaduživali se, sve dugove i teret su ostavljali na naša leđa i leđa naše dece", rekao je Vučić i dodao da bi takvo ponašanje, da je nastavljeno, dovelo državu do potpunog bankrota i sloma.

"Nećemo to da dozvolimo", poručio je Vučić i dodao da se bez rada ništa neće postići.On je rekao da izbori, koji su u opštini Vrbas zakazani za 13. oktobar, i postoje zato da bi ljudi svojim izborom uticali na promenu stvarnosti, da bi kaznili one koji nisu dobro radili i nagrađivali one koji dobro rade i kojima veruju.Prema njegovim rečima, predstojeći izbori u opštini Vrbas su veoma važni.

On je podsetio da je DS na poslednjim lokalnim izborima osvojila tri puta više glasova nego naprednjaci, da je i SPS takođe osvojila više glasova, ali da je sada uveren i siguran da će SNS pobediti i u Bačkom Dobrom Polju i u opštini Vrbas.

"Izlaskom na izbore vi ćete pokazati odnos i prema republičkoj vlasti i onome što je urađeno i pokzaćete šta mislite o tome kako je ko radio, a mi ćemo tu vašu ocenu poštovati. A, ako dobijemo vaše poverenje, nećete videti ni bahatost, ni osionost, već ljude koji će brinuti o vašim interesima", rekao je Vučić.U Bačkom Dobrom Polju bio je i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.Izbori u opštini Vrbas zakazani su za 13. oktobar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track