MISLILA DA JE BOLESNA: Jugoslava Vulović rodila ćerku na svoj 48. rođendan
Foto: Fejsbuk

Do sedmog meseca nije znala da je trudna

MISLILA DA JE BOLESNA: Jugoslava Vulović rodila ćerku na svoj 48. rođendan

Srbija -
Da je trudna, saznala je tek u sedmom mesecu, posle opsežnih lekarskih analiza. Vulovići već imaju dva sina Ivana (26) i Bojana (25) godina, koji se ne odvajaju od male Branke

Jugoslava Vulović Iz Ivanjice rodila je ćerku na svoj 48. rođendan, u zoru, u isto doba kada je pre skoro pola veka i sama došla na svet. Da je trudna, saznala je tek u sedmom mesecu, posle opsežnih lekarskih analiza.Sumnjala je da je bolesna, a saznala je da nosi bebu. Odmah su je upozorili: trudnoća je rizična, izlaže opasnosti i sebe i dete, mora dobro da razmisli. Zbunjena, Jugoslava saopštava mužu da nije bolesna već trudna, ali mu prenosi i savet lekara. Vulovići već imaju dva sina Ivana (26) i Bojana (25) godina .- Šta nosiš? -pita je suprug Marisav zabrinuto, pokušavajući da dođe do vazduha od šoka što će postati otac u pedestoj godini.- Devojčicu - odgovara Jugoslava.- Sećam se tog trenutka, nikada mi nije bilo teže. Supruga mi je najvažnija, ali želja za ćerkom mi slama dušu. Gutam knedlu i pokušavam da zaustavim suze.

Kažem joj: „Neka se rodi, i neka nam Bog pomogne“ - priča Marisav. I tako je bilo. Branka je došla na svet 23. novembra u zoru. I nije slučajno dobila ime Branka.- Branila se od svih, iako joj nisu predviđali sjajnu sudbinu. Rekoh, neka bude Branka i neka ceo život iz borbe izlazi kao pobednik - priča srećna majka. Sada je ova vesela devojčica ljubimče porodice.- Ne mogu da zamislim dan bez njenog smeha, gugutanja... - priča brat Ivan.

Razmažena princezaSada Branka ima drugih problema, ozbiljno pretenduje da postane razmažena devojčica, jer je 24 sata u centru pažnje.- Eto sad se malo prehladila, a ja ne mogu da podnesem da joj nešto fali. Ma znate kako je to kada postanete roditelj u 50 godina Juče sam joj šišao šiške da joj ne smetaju. Grdili me sinovi, kažu: Joj bre tata što joj ovo ovako odseče - pun je priče ponosni otac..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track