DESPOTOVAC: Komunalci nagradili redovnog platišu veš mašinom!
Foto: Despotovac, printskrin Jutjub

Stimulacija za redovno plaćanje računa

DESPOTOVAC: Komunalci nagradili redovnog platišu veš mašinom!

Srbija -
Dobitnik godišnjeg poklona je Đorđe Miladinović iz Sladaje dok je mesečni poklon, mikser, dobio Johan Vivod iz Resavice, a nagrade je uručio predsednik opštine Despotovac Dejan Nenadović

DESPOTOVAC- Komunalno preduzeće A.S.A, koje se bavi sakupljanjem i deponovanjem komunalnog otpada na teritoriji opštine Despotovac, nagradilo je veš mašinom svog korisnika, koji redovno izmiruje svoje obaveze.

Kako se navodi na opštinskom sajtu, kompanija A.S.A. već pola godine svakog meseca nagrađuje korisnike usluga koji nemaju dugovanja i na taj način želi da stimuliše korisnike da redovno plaćaju račune.

Dobitnik godišnjeg poklona, veš mašine, je Đorđe Miladinović iz Sladaje kod Despotovca, dok je mesečni poklon, mikser, dobio Johan Vivod iz Resavice. Nagradu je dobitniku uručio predsednik opštine Despotovac Dejan Nenadović. A.S.A. će akciju nagrađivanja nastaviti i tokom ove godine.

Ujedno je kompanija A.S.A Vrbak odlučila da od ove godine smanji cenu usluga iznošenja smeća za 10 odsto što je za 16 dinara manje po članu domaćinstva. Kako je saopšteno, cene su smanjene kako bi se povećale redovne uplate računa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track