PAVLE MARKOV: Vanredni pokrajinski izbori su neminovnost!
Foto: Saša Urošev

Član Glavnog odbora SNS

PAVLE MARKOV: Vanredni pokrajinski izbori su neminovnost!

Srbija -
Raspisivanje izbora u Vojvodini je politička realnost, a to mogu da osporavaju samo oni koji nisu racionalni tvrdi Pavle Markov

KIKINDA: Politički cunami ne može da stane!­

Tektonske promene na srpskoj političkoj sceni koje su proistekle nakon vanrednih parlamentarnih izbora pokazale su da su birači pružili punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću. Zadovoljni smo što je naša sredina dala pun doprinos u ostvarivanju istorijskog izbornog rezultata.

- U kikindskoj opštini je za SNS glasalo 52,06 odsto građana. To je daleko bolji rezultat u odnosu na rezultat ove stranke u Vojvodini od 46,20 odsto. Na pojedim biračkim mestima u opštini Kikinda je za SNS je glasalo više od 70 odsto birača. To je jedan od najboljih izbornih rezultata u Srbiji­ kaže za Kurir Pavle Markov, član GO SNS i šef izbornog štaba u Kikindi.

Markov je uveren da politički cunami koji je zahvatio Srbiju ne može tek tako da se smiri:­

- Vanrendni pokrajinski izbori su neminovni. Raspisivanje izbora u Vojvodini je politička realnost, a to mogu da osporavaju samo oni koji nisu racionalni. Neka građani na izborima ocene da li su zadovoljni radom aktuelne pokrajinske administracije. Nema sumnje da će ih, pre ili kasnije, narod na izborima kazniti­ uveren je Markov.

On podseća da su u prethodnom periodu investicije zaobilazile Kikindu, i da pokrajinska administracija nije imala sluha za probleme u nekada jakom industrijskom centru:

- Uveren sam da će se istorijski uspeh SNS u Srbiji i ovom gradu, odraziti na budućnost Kikinde.Učinićemo sve da Kikinda bude ono što je nekad i bila ­zaključio je Markov.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track