Stefanović: Nijedno krivično delo u Majdanpeku
Foto: Mup

Radnici Elektromreže Srbije na terenu

Stefanović: Nijedno krivično delo u Majdanpeku

Srbija -
Patroliramo na svim naseljenim mestima u Majdanpeku, a poslali smo i generatore, ćebad i instalirali smo mobilnu kuhinju kako bismo pomogli koliko možemo, rekao je ministar unutrašnjih poslova

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u Majdanpek zbog nestanka struje poslat veći broj policajaca, a zahvaljujući čemu nije izvršeno nijedno krivično delo na toj teritoriji. "Patroliramo na svim naseljenim mestima u Majdanpeku, a poslali smo i generatore, ćebad i instalirali smo mobilnu kuhinju kako bismo pomogli koliko možemo", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u Policijskoj stanici Voždovac u Beogradu.

On je istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) učinilo sve što je u njihovom domenu, te izrazio očekivanje da će se "strašna situacija" normalizovati do kraja dana. U Majdanpeku se još radi na uspostavljanju snabdevanja električnom energijom, a uz pomoć agregata obezbeđen je stabilan rad vitalnih službi u gradu, izjavio je ranije danas načelnik Odeljenja za vanredne situacije PU Bor Miodrag Marković.

On je rekao da su radnici Elektromreže Srbije na terenu, a da pripadnici Sektora za vanredne situacije dele ćebad za najugroženije stanovnike Majdanpeka i kalorifere. Majdanpek je bez struje od ponedeljka, 1. decembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track