NAJLUĐA NOĆ U NOVOM SADU: Dve bine na Trgu slobode
Foto: Beta

Doček 2015.

NAJLUĐA NOĆ U NOVOM SADU: Dve bine na Trgu slobode

Srbija -
Početak programa planiran je za 21 čas, kada će na Trgu slobode prvo nastupiti bend Divanhana, zatim Garavi sokak, Love hunters, Frajle i Crvena jabuka, a program će trajati do dva sata posle ponoći. U Ulici Laze Telečkog će nastupiti di džejevi DJ Shpira, DJ Billy 9 i DJ WD87

NOVI SAD - Tradicionalni doček Nove godine na Trgu slobode ove godine neće biti plaćen novcem Novosađana. Odluka Gradske uprave je da se za Novu godinu napravi ušteda u budžetu od preko 19 miliona dinara planiranih u budžetu za tu prigodu.

Za novogodišnju noć u centru grada će biti postavljena dva stejdža – na centralnom gradskom trgu biće postavljena velika bina, a u Ulici Laze Telečkog manja. Početak programa planiran je za 21 čas, kada će na Trgu slobode prvo nastupiti bend Divanhana, zatim Garavi sokak, Love hunters, Frajle i Crvena jabuka, a program će trajati do dva sata posle ponoći. U Ulici Laze Telečkog će nastupiti di džejevi DJ Shpira, DJ Billy 9 i DJ WD87.

Grad se zahvalio društveno-odgovornim kompanijama koje su sponzorisale kako nastup izvođača, tako i nabavku bine, rasvete, ozvučenja, vatrometa, odnosno celu organizaciju proslave dočeka 2015. godine.

Prema podacima Turističke organizacije Novog Sada, očekuje se veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva, a gradska uprava poziva sve Novosađane iz ljude iz okruženja da se pridruže zajedničkom dočeku 2015. godine u ovom gradu.

(S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track