JAGODINA: Za vikend džabe u Akva park
Foto: Fonet

Ulaz besplatan

JAGODINA: Za vikend džabe u Akva park

Srbija -
Park od šest hektara, a za osam godina od kako je izgrađen posetilo ga je preko 3.000.000 ljudi

JAGODINA - Kupališna sezona u Akva parku u Jagodini počinje 13. juna i toga dana i narednog, 14. juna, ulaz je za sve posetioce besplatan, izjavio je sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva park Zoran Gligorijević.

Cene ulaznica, ugostiteljskih usluga, ležaljki, suncobrana, mesta za garderobu... na nivou je prošlih godina, "nisu se menjale poslednje četiri godine", istakao je Gligorijević.

Bazeni Akva parka će raditi od 10 do 18 sati. Na raznim poslovima u Akva parku biće angažovano oko 100 sezonskih radnika, dodao je on. Za goste u Akva parku je spremno sedam bazena, jedan je olimpijskih razmera, sistem tobogana od 600 metara, pet restorana sa 1.200 stolica, restoran brze hrane, kafe poslastičarnice, 1.000 ležaljki i sunocobrana. Tereni za košarku, odbojku, tenis...

Preko celog dana na bazenima planirali smo razne priredbe, animacije za posetioce, muziku u živo, priredbe sa klovnovima za decu. Od 15. avgusta prošle godine na platou ispred olimpijskog bazena prikazuju se dva puta nedeljno filmovi pod nazivom "Bioskop na otvorenom".

Akva park u Jagodini je površine šest hektara, a za osam godine od kako je izgrađen, prema kazivanju Gligorijevića, posetilo ga preko 3.000.000 ljudi. Bilo je dana, u julu i avgustu, kada je bilo i preko 10.000 posetilaca a na "Danu otvorenih vrata" koji se tradicionalno odžava krajem avgusta, bude i 25.000 gostiju, napomenuo je Gligorijević. U izletištu "Potok" sistem novih fontana, potpuno rekonstruisana Letnja pozornica sa 1.200 mesta, a uskor i veštački vodopad koji je u završnoj fazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja