PALMA: U 2016. moramo otvoriti još novih radnih mesta
Foto: Skupština Grada Jagodine

Paljenje Badnjaka u Končarevu

PALMA: U 2016. moramo otvoriti još novih radnih mesta

Srbija -
BEOGRAD - Političku stabinost u Srbiji i međunarodnu popularnost naše zemlje, moramo iskoristiti u 2016. godini za otvaranje novih radnih mesta.

Ova godina se u tom smislu ne sme propustiti " poručio je predsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma, prilikom paljenja badnjaka ispred nove crkve Svetog Jovana u Končarevu kraj Jagodine, čiji je ktitor upravo Marković sa porodicom.

- Jagodina ce u naredne dve tri godine biti najveci industrijski centar. Imacemo preko 15 stranih fabrika i svi će iz Jagodine biti zaposleni koji žele da rade. Ja sam sa svojim saradnicima razgovarao i sa jednim turskim investitorom koji će do kraja godine otvoriti tekstilnu fabriku u Jagodini, gde ce biti zaposleno 800 ljudi. " kazao je Marković.

" Želim da izrazim protest zbog napada kosovskih Albanaca na Srbe u Djakovici koji su dosli da proslave Badnje vece. Srbi su morali da uz jake policijske snage udju u svoju crkvu i to je jos jedan dokaz da ne postoji bezbednost za Srbe na Kosovu i Metohiji. Ocekujem od medjunarodne zajednice da vec sutra reaguje " izjavio je Markovic.Crkva Svetog Jovana u Koncarevu kraj Jagodine bice osvestana 26. juna ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track