(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) VI STE SRAMOTA ZA LOVCE: Zlostavljali ranjenu i nemoćnu divlju svinju
Foto: Printscreen Facebook

Brutalno nasilje

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) VI STE SRAMOTA ZA LOVCE: Zlostavljali ranjenu i nemoćnu divlju svinju

Srbija -
BEOGRAD - Da ljudska brutalnost nema granica, pokazuje i nedavni snimak lovaca koji je osvanuo na društvenim mrežama, a prikazuje agoniju ranjene divlje svinje koju zlostavlja grupa lovaca pošto su pucali u nju.

Snimak dug nešto više od 7 minuta prikazuje agoniju ranjene dilvlje svinje koja pogođena u butinu pokušava da se spasi od grupe lovaca koji je slede.

Foto: Printscreen Facebook
Foto: Printscreen Facebook

Jadna životinja pokušava na svaki način da se spase pa je u jednom trenutku došla do obližnjeg potoka u koji je upala. Lovac koji je snimao svom kolegi viče da je udavi i dokrajči. Međutim lovac je, kako se vidi na snimku, vuče i maltretira, a zatim veže kanapom i odvlači do obližnjeg mesta gde treći lovac obrađuje jednu već ubijenu divlju svinju.

Još jedan snimak na kome se vidi zlostavljanje ranjene divljači

Posted by Srndać Trofej on недеља 24. јануар 2016.

Agonija životinje se nastavlja dalje šutiranjem .

Pretpostavlja se da je snimak nastao nešto pre Božića, najverovatnije negde na jugu Srbije. Na snimku se čuje kako se naslađuju nad nemoćnom životinjom govoreći ovo je "božićar".

Da li je neko odgovarao za ovo brutalno nasilje nad mučenom životinjom zasad nije poznato, ali je na Fejsbuku to izazvalo lavinu komentara i osudu .

"Ovo je slika naših lovaca, Ovo nisu lovci, idioti. Mene kao lovca sramota njihove sramote, ovo je nehumano, Skratite mu muke, nije ni čudo što se društvo za zaštitu divljači ponaša prema pojedinim lovcima i treba, samo su jedni od komenatra koji su objavljeni.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track