BRUKA: Direktor iz SNS nabacio posao advokatu iz SNS

Šumsko gazdinstvo Vranje

BRUKA: Direktor iz SNS nabacio posao advokatu iz SNS

Srbija -
Koliko će Nešić dobiti novca za posao koji će pružiti Šumskom gazdinstvu, tek će se videti, ali prema planovima firme, za to je izdvojeno više od pola miliona dinara

BEOGRAD - Naprednjak Dejan Jovanović, direktor Šumskog gazdinstva Vranje, krajem prošle godine je za advokatske usluge preduzeća angažovao Miroslava Nešića, koji je ujedno i predsednik Saveta za pravna pitanja SNS u Vranju.Koliko će Nešić dobiti novca za posao koji će pružiti Šumskom gazdinstvu, tek će se videti, ali prema planovima firme, za to je izdvojeno više od pola miliona dinara. Međutim, i Jovanović i Nešić tvrde da njihova zajednička politička pripadnost nije bila ključna u dodeljivanju vrednog posla.

- Direktor Šumskog gazdinstva Vranje Dejan Jovanović nije imao nikakvog uticaja na moj izbor. Oko mog angažovanja i izdavanja punomoćja nikakve razgovore nisam vodio s Jovanovićem i s njim sam se upoznao nakon dobijanja punomoćja i kontakata prilikom preuzimanja predmeta.

Njegovu partijsku pripadnost nisam ni znao u vreme preuzimanja posla, niti me je to interesovalo. Pitanje da li je stranačka pripadnost bila odlučujuća prilikom mog izbora za punomoćnika za mene je uvredljiva. Pravni fakultet završio sam s prosečnom ocenom 9,64, kao najbolji student sve četiri godine studija, i iza mene je 25 godina advokature u kancelariji koja traje bez prekida 50 godina - navodi Nešić za „Vranjske“.(B. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track