Najnovije vesti

DOM ZDRAVLJA KO HOTEL: Za rekonstrukciju šest toaleta 22.000 evra
Foto: Profimedia

Samo fali pet zvezdica

DOM ZDRAVLJA KO HOTEL: Za rekonstrukciju šest toaleta 22.000 evra

Srbija

Sanitarni čvorovi su rekonstruisani na medicini rada, ginekologiji i pored laboratorije, a za radove je izdvojeno 1,4 miliona dinara!

Valjevski Dom zdravlja potrošio je skoro 12.000 evra na rekonstrukciju četiri toaleta, dok će za rekonstrukciju preostala dva toaleta biti potrošeno još 10.000!

Kako je navedeno u saopštenju, sanitarni čvorovi su rekonstruisani na medicini rada, ginekologiji i pored laboratorije, a za radove je izdvojeno 1,4 miliona dinara! Novac za te namene obezbeđen je iz gradske kase. Navedeno je da su u toku radovi na rekonstrukciji dva toaleta na dečjem i školskom odeljenju pedijatrije. Vrednost tih radova je 1,2 miliona dinara i novac je takođe obezbeđen iz gradskog budžeta!

Direktor valjevskog Doma zdravlja dr Zaven der Hazarjan nije odgovarao na telefonske pozive, pa smo ostali uskraćeni i za odgovor kako je moguće da rekonstrukcija četiri toaleta košta oko 12.000 evra, a rekonstrukcija dva toaleta čitavih 10.000 evra! Dok će za rekonstrukciju šest toaleta u valjevskom Domu zdravlja biti potrošeno oko 22.000 evra, na odeljenju stomatologije je šest toaleta rekonstruisano za 2,6 miliona dinara, što je oko 21.000 evra. Novac za te namene obezbedilo je Ministarstvo zdravlja.

S. S.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...