U subotu se otvara akva park u Aranđelovcu
Foto: KURIR

U subotu se otvara akva park u Aranđelovcu

Srbija -
Akva park se nalazi u okviru hotelsko turističkog kompleksa "Izvor" i u njemu su smeštena tri tobogana za decu i 12 za odrasle, među kojima i tobogan sa šestospratnom kulom visine 22 metra

ARANĐELOVAC - U Aranđelovcu će sutra početi da radi akva park, na oko 5,5 hektara površine u čijem sastavu će biti i tobogan sa šestospratnom kulom visine 22 metra, najviši u Srbiji, koji nudi jedan od najekstremnijih spusteva.

Akva park se nalazi u okviru hotelsko turističkog kompleksa "Izvor" u Aranđelovcu i u njemu su smeštena tri tobogana za decu i 12 za odrasle, koji nude adrenalinski doživljaj, navedeno je u saopštenju firme Agrup.

U akva parku, koji će biti otvoren svakog dana od 10 do 18 sati, za decu je pripremljeno, pored specijalnih tobogana, mnoštvo vodenih atrakcija (kobra, žaba, pingvin, hobotnica, delfin, zec, pečurka, duga).

U okviru akva parka nalaze se i kafe-picerija sa sendvič barom, igrališta za decu, tereni za tenis, košarku i mali fudbal, amfiteatar, svlačionice i sopstveni parking, a u pripremi je i restoran.

Na dan otvaranja, prevoz će promotivno biti besplatan za sve putnike koji izvrše rezervacije kod BS Tours, a u saradnji za tom turističkom agencijom organizovan je i namenski prevoz koji će tokom nedelje svakog dana sa polazišta na Ušću i Savskom trgu iz Beograda saobraćati do akva parka u Aranđelovcu.

Akva park ima i lekovita svojstva zbog prirodne izvorske vode i vazduha u Bukovičkoj banji, a sva tri bazena napunjena su mineralnom vodom tako da će posetioci brzo osetiti blagotvorna dejstva na celokupan organizam, a posebno kožu, navedeno je u saopštenju.

U sklopu kompleksa se nalazi i luksuzni hotel "Izvor" sa 5 zvezdica, a u okviru mnogobrojnih sadržaja ima SPA i velnes centar sa spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, kongresne sale, restorane, barove, kuglanu i fitnes centar navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track