Najnovije vesti

DIVLJANJE U LEŠNICI KOD LOZNICE: Huligani demolirali celo selo, rušili sve pred sobom
Foto: Kurir

LUDA NOĆ

DIVLJANJE U LEŠNICI KOD LOZNICE: Huligani demolirali celo selo, rušili sve pred sobom

Srbija

Grupa nepoznatih huligana u noći između subote i nedelje divljala je ulicama Lešnice, skidala metalne kapije koje ograđuju dvorišta, počupala sve saobraćajne znakove, prevrtala kontejnere!

Iako se park u kome su sve kante za smeće uništene nalazi preko puta policijske stanice, dežurni policajci nisu reagovali na ovo divljanje.

- Ujutro sam ustala i zapanjila se kad sam videla da nema nijedne kapije na dvorištu. Pomislila sam da su ih ukrali preprodavci metala, ali sam onda videla da ni na komšijinom dvorištu nema kapije. Ispostavilo se da je neko moju kapiju odneo u susedni sokak, a komšijinu su ubacili u dvorište drugog komšije, a kapiju tog drugog su bacili u treće dvorište. Ostala je samo jedna na dvorištu čiji vlasnici imaju velikog psa - kaže jedna meštanka Lešnice:

- Sve metalne kante iz parka bile su razbacane po kolovozu. Mogao je neko da pogine da je naleteo vozilom na njih. A policija ništa nije učinila...

 

foto: Kurir


U policijskoj stanici u Lešnici, selu nadomak Loznice, juče nam se niko nije javljao, a iz MUP Srbije nismo dobili odgovore na upućena pitanja.


S. T.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Lopov je veliki i zao, al' su prodavačice nepobedive!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...