Vranje: Vaspitačica ugrizla trogodišnju devojčicu

Prevaspitavanje

Vranje: Vaspitačica ugrizla trogodišnju devojčicu

Srbija -
Vaspitačica vranjskog vrtića "Naše dete" Svetlana Vukoslavović ujela je trogodišnju devojčicu J. S. kako bi joj pokazala kako boli kad se deca ujedaju

VRANJE - Vaspitačica vranjskog vrtića "Naše dete" Svetlana Vukoslavović ujela je trogodišnju devojčicu J. S. kako bi joj pokazala kako boli kad se deca ujedaju.

U predškolskoj ustanovi u ovom gradu demantuju priču, a majka Olivera Salić kaže da je još uvek pod stresom i da je dete ispisala iz vrtića i da joj je je jedino važno da je dete dobro.

"Ne želim da ja govorim o vaspitačici pošto su mi rekli da je operisana. Moje dete se već duži period žalila na nju. Kada sam videla ujed, bila sam zgranuta. Pitala sam dete šta se desilo i ona mi je rekla da je teta Ceca ujela i udarila", ispričala je ogorčena majka.

Olivera je zatražila od vaspitačice objašnjenje šta se desilo, a vaspitačica nije negirale nego je samo objasnila da je htela da pokaže devojčici "kako boli ujed" i da je to uradila iz "milošte", jer je dete bilo agresivno i maltretiralo drugu decu.

"Posle tog razgovora ostavila sam potpuno zdravo dete, a onda su me pozvali i rekli da ono povraća. Odveli smo ga u bolnicu. Lekar u Nišu nam je rekao da je dete u šoku. Ne mogu, a da ne mislim šta se desilo toga dana, nakon moje pritužbe, jer sam zdravo dete odvela u vrtić", ispričala je za Večernje novosti majka.

Zamenik direktora ove predškolske ustanove Gordana Stančev nije želela da komentariše incident sa ujedom, ali je rekla da je tog dana dete razbolelo i da su pozvali majku."Dete je toga dana došlo sa aronijom u ustima. To je majka kupila u nekoj prodavnici zdrave hrane, kako bi detetu ublažila alergiju.

Devojčica je počela da povraća i mi smo nakon desetak minuta obavestili majku. Nema nikakve krivice vaspitača", ispričala je zamenik direktora Stančeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track