SNS, SPS I BS ZAJEDNO NA IZBORIMA ZA MZ U LESKOVCU Cvetanović: Ko istrči ovaj polumaraton, ima velike šanse i za naredne lokalne izbore
Foto: Dragan Kadić

predizborna koalicija

SNS, SPS I BS ZAJEDNO NA IZBORIMA ZA MZ U LESKOVCU Cvetanović: Ko istrči ovaj polumaraton, ima velike šanse i za naredne lokalne izbore

Srbija -

Koalicija Srpske napredne stranke (SNS), Socijalističke partije Srbije (SPS) i Bolje Srbije (BS) nastupiće na predstojećim izborima za članove mesnih zajednica u Leskovcu na izbornoj listi "Aleksandar Vučić – zato što volimo Leskovac", najavili su danas predstavnici tih partija.

Sporazum o zajedničkom nastupu na izborima raspisanim za 4. mart, koji podrazumeva podelu vlasti u mesnim zajenicama, potpisali su predsednik leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović, predsednik gradskog odbora SPS-a Aleksandar Đurović i lider leskovačke Bolje Srbije Oliver Antanasijević."Kada su izbori u pitanju, ovo je polumaraton i ko trči polumaraton, taj ima velike šanse i da istrči maraton, odnosno lokalne izbore koji će biti održani za dve godine", rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je dodao da će koalicija prihvatiti svaki predlog i sugestiju koja može doprineti poboljšanju uslova života građana u mesnim zajednicama.

Po odredbama koalicionog sporazuma, Srpska napredna stranka predložiće kandidate koji će na izbornim listama biti pod rednim brojem 1, Socijalistička partija Srbije kandidate pod brojem 2 a Bolja Srbija kandidate pod rednim brojem 3.

Samo desetak minuta pre potpisivanja sporazuma, predsednik Skupštine Leskovca Aleksandar Đurović je raspisao izbore za mesne zajednice, a koalicija SNS-a, SPS-a i Bolje Srbije najavila je da će izbornu listu predati večeras oko 21 sat. U Leskovcu je na vlasti koalicija predvođena SNS-om, dok su u opoziciji Demokratska stranka Srbije i Socijaldemokratska stranka Srbije.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track