pobegao od kuće?

NIŠLIJE U ŠOKU! Mladić koji je mesecima nepomično sedeo na klupi u parku SADA ŠETA POTPUNO NAG PO GRADU (VIDEO 18+)

Srbija -

Momak koji već mesecima spava na klupi u parku kod niškog amfiteatra prošlog meseca je podigao ceo grad na noge. Nekoliko dana je bio tema broj jedan u gradu na Nišavi, a oni koji su uspeli bolje da ga upoznaju tvrdili su da je dobroćudan i da nikoga ne uznemirava.

Ipak, iako verovatno nenasilan, ovaj nesrećni mladić je poslednjih dana počeo da se skida i tako nag šeta parkom plašeći prolaznike.

Pre mesec dana Mladen Stanić je na svom Fejbuku objavio njegovu fotografiju i zatražio je pomoć od svojih sugrađana.

U komentarima se navodi da je momak navodno pobegao od kuće i ima oko trideset godina.

- Izuzetno je prljav, ali je vrlo dobroćudan. Prišao sam mu i saznao da nema kuću, da je iz Inđije, ali je već duže vreme ovde. Vidi se da nema ni gde da se okupa, a ni sa kim ne razgovara. Međutim, dostojanstveno je odbio veću pomoć. Tražio je samo jedan burek jer je veoma gladan. Ali ne prosjači, ne vuče nikoga za rukav po centru da mu "da neki dinar". Nema smisla da se silne pare bacaju na pića i bakšiše po Kazandžijskom, a da se ovaj dečko preskače i ignoriše kao đubre od limenki i flaša koje se pravi po tom istom mestu od strane idiota svakog vikenda. Svako ko želi da se uključi u akciju da pomognemo ovom mladiću, makar u vidu hrane i higijene neka se javi u poruci, i najsitnija stvar značiće puno - napisao je tada Mladen Stanić na svom Fejsbuk profilu. Neki su tvrdili da mladić ima i zdravstvene probleme, pa su apelovali da mu se obezbedi i medicinska pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track