NOVOSADSKI NAPREDNJACI OPTUŽUJU: Jeremićev poverenik za Vojvodinu napao direktora Gradskog zelenila?!
Foto: Fonet/Filip Stevanović

Gradski odbor SNS Zahteva reakciju nadležnih organa

NOVOSADSKI NAPREDNJACI OPTUŽUJU: Jeremićev poverenik za Vojvodinu napao direktora Gradskog zelenila?!

Srbija -

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu optužio je danas poverenika Narodne stranke za Vojvodinu Borislava Novakovića da je sa još četiri osobe, fizički napao člana Izvršnog odbora SNS i direktora JKP "Gradsko zelenilo" Miloša Egića.

Navodeći da se incident dogodio oko ponoći u Novom Sadu, SNS je pozvao nadležne da reaguju "isto kao što su reagovali i pre pet dana u Vrbasu, kada je Novaković brutalno napao pripadnike policije".

"Ovo je drugi fizički obračun Novakovića u roku od pet dana, što dokazuje da su koaliciji oko Jeremića i Đilasa brutalni napadi i pozivi na krvoproliće postali način delovanja. Takvim ponašanjem pokazuju na šta su sve spremni kako bi se dokopali fotelja, i šta sve građani mogu da očekuju od njih", stoji u saopštenju.

Novosadski naprednjaci su poručili "Novakoviću, Jeremiću, Đilasu i sličnima da Srbija više nije zemlja bezakonja kao što je to bio slučaj u vreme njihove vladavine".

"Građani sve to vide i nisu zaboravili, niti će zaboraviti njihovo učešće u mnogobrojnim kriminalnim aferama. Od 2012. godine u Srbiji je vraćeno poštovanje zakona, iznad kojeg ne može da se izdigne niko, pa ni funkcioner bilo koje političke partije", stoji u saopštenju SNS.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Fonet/Filip Stevanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track