VRANJE NAGRAĐUJE STUDENTE: Najboljima po 20.000 dinara, a ovo su uslovi
Foto: Nebojša Mandić

LEPA VEST

VRANJE NAGRAĐUJE STUDENTE: Najboljima po 20.000 dinara, a ovo su uslovi

Srbija -

Grad Vranje i ove godine nagradiće 30 najuspešnijih studenata iz Vranja sa po 20.000 dinara izjavila je, u utorak, portparolka Gradskog veća Zorica Jović.

Tekst javnog poziva za dodelu nagrada uspešnim studentima usvojen je na sednici Gradskog veća i biće objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Vranja u ponedeljak, 8. oktobra.

"Opšti uslovi za ostvarivanje prava na nagradu u novcu propisuju da su podnosioci zahteva redovni studenti visokoškolske ustanove, da su redovni studenti od treće do šeste godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija ili studenti master studija. Potrebno je da su prvi put upisali odgovarajuću godinu i da nisu obnovili nijednu godinu studija, da je prosečna ocena tokom dosadašnjih studija najmanje 9,25 i da imaju prebivalište na teritoriji Grada Vranja“, rekla je Jovićeva.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana. Sa potrebnom dokumentacijom prijave na konkurs podnose se Odeljenju za društvenu delatnost, Odseku za obrazovanje, sa naznakom – za Komisiju za prijem, pregled i sastavljanje rang liste učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima.

Prijave se podnose preko pisarnice Gradske uprave, a informacije se mogu dobiti na šalteru broj 1. Gradske uprave ili na broj telefona: 017/421 627. Prošle godine Grad Vranje uveo je praksu da novčano nagrađuje 30 najuspešnijih studenata.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track