Najnovije vesti

MIROVIĆ: Uređen Kamenički park - slika modernog grada!`
Foto: Promo

MIROVIĆ: Uređen Kamenički park - slika modernog grada!`

Srbija

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišli su danas Kamenički park, u kojem je završena prva faza radova na uređenju parkovske infrastrukture, vredna 70 miliona dinara, koju su zajednički finansirali Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja, i Grad Novi Sad.

 

foto: Promo
  • Grad Novi Sad i Sremska Kamenica dobili su uređen, veliki park, u kome će, zahvaljujući obimnim radovima na uređenju, građani moći svakodnevno da borave i uživaju - izjavio je predsednik Mirović i dodao da su radovi izvršeni prema uslovima pokrajinskog i gradskog Zavoda za zaštitu spomenika prirode.

 

On je istakao da su u ovoj fazi radova, između ostalog, izgrađene betonske i rekonstruisane postojeće pešačko-biciklističke staze, postavljena javna solarna rasveta i novo dečije igralište, te dodao da će se sa radovima nastaviti i u narednom periodu.

 

  • Uređen Kamenički park je slika modernog grada, naše pokrajine i države. Pokrajinska vlada će nastaviti da podržava projekte Grada, jer nam je zajednički cilj da Novi Sad napreduje - rekao je predsednik Mirović i najavio da su za sledeću godinu spremni zajednički projekti iz oblasti komunalne i saobraćajne infrastrukture.

 

foto: Promo
  • Oživeli smo najveći i najstariji park u Novom Sadu, koji je decenijama bio zapušten. Danas Kamenički park predstavlja oazu mira i zelenila i pozivam sve Novosađane da ga posete i uživaju - rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

 

 

(D.G.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...