GARANCIJSKI FOND: “Klub prijatelja” je naša nova usluga
Foto: Promo

GARANCIJSKI FOND: “Klub prijatelja” je naša nova usluga

Srbija -

U godini jubileja, u kojoj Garancijski fond AP Vojvodine obeležava 15 godina od osnivanja, kreirana je nova usluga Garancijskog fonda AP Vojvodine, kroz učešće klijenata u program lojalnosti “Klub prijatelja”.

Kroz članstvo u Klubu prijatelja, članovi na raspolaganju imaju različite pogodnosti koje će im omogućiti partneri Kluba prilikom finansijskog poslovanja, kod poslova osiguranja, kao i prilikom kupovine mašina, opreme, mehanizacije, repromaterijala i sl.

Navedeni program je novost u ponudi Fonda, a ključni cilj programa je povezivanje klijenta kroz članstvo u Klubu sa partnerima Kluba prijatelja. Partneri Kluba prijatelja su pravna lica, koja za članove Kluba prijatelja daju razne popuste i pogodnosti.

Popis svih partnera Kluba prijatelja, vrste i iznos popusta se nalazi na internet strani Garancijskog fonda AP Vojvodine: www.klubprijatelja.rs

Info Tim Logistika Novi Sad je novi partner sa kojim je zaključeno pristupanje programu lojalnosti tokom septembra 2018.godine. Ovaj partner klijentima pomaže da kroz svakodnevni uvid u ponudu i potražnju poljoprivrednih proizvoda i njihove cene poboljšaju svoje poslovanje.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track